Mijn sexpartner Anne is mijn ex.

Nadat ik een aantal relaties achter de rug heb gehad die veel te snel voorbij zijn gegaan, wilde ik het eens over een andere boeg gooien. Eerst nam ik een tijdje vrij van het hele dating gedoe. Ik had geen zin meer in een relatie en was even voor mijzelf bezig. Gewoon lekker je eigen ding doen en volop van alles genieten. Na een paar maanden had ik toch wel weer zin in een vrouw. Ik wilde geen relatie maar een seks partner dat zag ik op zich wel zitten Nou wist ik dat er sites waren die dat aanboden. Maar ik dacht dat dit alleen maar plekken waren waar mensen vreemd aan het gaan waren. En om nou voor het neuken een relatie kapot te maken, dat zag ik totaal niet zitten. Gelukkig waren er ook sitets waar je op een andere manier een sekspartner kon vinden en daar ging ik maar eens een kijkje nemen.

Daar zag ik een hete ex van mij staan

Scrollend en zoekend tussen de duizenden profielen zag ik ineens een foto voorbij komen waar ik snel langs was gegaan. Ik ging  even een stukje terug en ik zag wie het was. Een ex van mij, Anne. Wat was dat een verrassing, maar wel en aangename. Ik wist nog goed hoe het met haar was en als sex partner was zij uitermate geschikt. Ik had een gebruikersnaam gekozen die niet mijn eigen naam was en ik had wel een profielfoto erop gezet maar daarop was niet duidelijk te zien dat ik het was. Ik was niet echt herkenbaar maar ik had niet zo snel een goede foto paraat. Dat zou ik later wel doen maar het kwam op dat moment nou eenmaal heel erg goed uit. Ik stuurde haar een bericht waarin ik schreef dat ik haar ergens van dacht te kennen maar als het niet zo was, dan zou ik haar wel willen leren kennen. En daar reageerde ze op. “Slechte opening, maar ik geef je een kans” was wat ze schreef. Het contact was gelegd en we gingen praten. Ik kende haar natuurlijk heel goed en wist haar op die manier helemaal voor mij te winnen. Ik had er wel mijn tijd voor genomen want deze sexpartner wilde ik zeker wel weer eens tussen de lakens hebben.
Uiteindelijk kwam daar dan de ontmoeting. En ik moet zeggen ik was bloednerveus. Want wat als ze boos zou worden. Nou ja, dan had ik die kans verschoten natuurlijk en dat zou wel zonde zijn. Ze stond op de afgesproken plek bij de bioscoop te wachten en toen ze mij zag moest ze meteen glimlachen. We knuffelden en zoenden en toen zijn we naar haar huis gegaan, een paar minuten van de afgesproken plek vandaan. De avond was te kort voor ons beiden en dus heeft het ook nog eens tot diep in de nacht geduurd. We genoten zo van elkaars lichamen. Het was alsof we elkaar weer herkenden en het heel erg hadden gemist. Deze seks partner was voor mij direct een goede. En ik heb er uiteindelijk toch nog iets aan overgehouden wat ik eigenlijk niet zocht. Zij was die ene vrouw die ik nooit had moeten laten gaan. En nu heb ik haar weer terug in mijn leven.
Samen hebben we het nog heel leuk en we zijn ook nog actief op zoek naar een persoon om zo nu en dan eens iets spannends mee te doen. En ik denk dat wij die op deze plek zeer zeker wel zullen vinden. Daar ben ik van overtuigd.