Mijn ontmoeting met Monica was eerst gewoon.

Ik leerde Monica kennen tijdens een borrel van het werk. Ik werk bij een groot bedrijf en kom dan natuurlijk lang niet iedereen tegen. Ze werkt op een andere afdeling. Ik vond haar meteen al leuk en we hadden een heel leuk en gezellig gesprekje. Ik kwam haar daarna wat vaker tegen. Aan een afspraakje maken zat ik wel te denken, maar ik hield dat af. Op een avond zat ik thuis online wat te surfen en ik besloot wat seks sites af te gaan. Ik had mij al op een site aangemeld waar je naar een seks partner kunt zoeken. Zo nu en dan zag ik daar leuke vrouwen voorbij komen maar van iets afspreken was het nooit gekomen.

Ineens zag ik Monica tussen de profielen staan

Rustig klikte ik wat door en net toen ik de pagina af wilde gaan sluiten, zag ik een profiel waar ik nog een tweede keer naar moest kijken. Ik moest het natuurlijk wel zeker weten. En inderdaad, het was Monica van het werk! Ik kon mijn ogen niet geloven en durfde haast niet op haar foto te klikken. Ik was bang dat het misschien tegen zou vallen. Toch moest ik het weten. Dus haalde ik diep adem, klikte en keek naar de foto’s die Monica had geplaatst. Mijn mond viel gewoon open. Ik had natuurlijk al wel gezien dat het hier om een prachtige vrouw ging. Dat kon ik door haar kleren heen ook wel raden. Maar toen ik haar daar volledig naakt zag wist ik dat ik in haar wel een toekomstige seks partner zag.

Ik besloot haar te laten weten wie ik ben

Ik ging reageren en besloot haar direct te laten weten wie ik ben. Als ze mij zag zitten zou ze zeker positief reageren. In het bericht stuurde ik een foto van mijn gezicht en ook eentje die minder verhullend was. De volgende avond kreeg ik een bericht. Ze was aangenaam verrast dat ik ook op die site zat en was blij dat ik contact had gemaakt. Ze vond mij er wel heel sexy uitzien en kon niet wachten mij weer te zien. Het leek te goed om waar te zijn maar gelukkig was dat niet het geval. Ze wilde meteen wel langskomen en ik zei ja.

Wat volgde was waanzinnig hete seks

Ze was alles wat ik wilde in een seks partner. In ieder geval op dat moment. Ze had mij vastgebonden aan het bed en deed dingen met haar handen en mond die een waar genot waren. Toen we verder gingen maakte ze mij los. Ik was zo opgewonden geraakt dat ik haar overal wilde aanraken. Strelen, zoenen en wilde, hete seks in allerlei posities waren het gevolg. We namen onze tijd en genoten van die tijd samen.

Op het werk ging het nog even door

Toen we weer op het werk waren, zocht ik Monica op en zij mij. Steeds gingen we over en weer en gaven elkaar opwindende briefjes en stuurden mailtjes over en weer. De spanning waren wij behoorlijk aan het opbouwen en we wisten dat we weer met elkaar naar bed zouden gaan. Maar ik heb het bij haar niet gelaten. We hadden niet echt een relatie en dus besloot ik om met nog meer dames contact te zoeken. Daardoor had ik de tijd van mijn leven.

Ik geniet er nog iedere dag van

En nu nog steeds. Iedere dag weer geniet ik van de keuze die ik op dat moment heb gemaakt. Tegen de tijd dat ik een levenspartner vind zal het allemaal wel anders zijn. Maar tot die tijd geniet ik nog van mijn vrije bestaan. En het gaat zo eenvoudig. Je meldt je aan en kunt direct contact maken. Ik vind het zeker een aanrader. Ik zal er dan ook nog dankbaar gebruik van blijven maken. Komende week heb ik weer een afspraakje met Monica en ik heb er enorm veel zin in.