Een seks partner ontmoet via het internet.

Het was ergens in juni van het vorige jaar dat ik een seks partner via het internet heb ontmoet. Het is echt een beetje raar tot stand gekomen want ik had haar op een reguliere datingsite zien staan en toen we een tijd met elkaar aan het chatten waren, ben ik haar via Google gaan zoeken. Ineens zag ik haar foto met de het woord sekspartner staan en ik kon het niet laten er snel op te klikken. Daar stond zei in lingerie. Ik ben niet verder gaan zoeken want een week later zou ik haar gaan ontmoeten. Toen we een tijdje in gesprek waren besloot ik het onderwerp er gewoon maar in te gooien. Even was ze stil en kreeg ze een kleurtje. Maar daarna vertelde zij mij dat ze inderdaad op een sexdating site stond omdat ze eigenlijk vooral iemand wilde die haar sex partner kon zijn.

Direct bood ik mijzelf als sexpartner aan

Ik twijfelde geen enkel moment en besloot mijzelf in de strijd te gooien. ‘Ik wil je sexpartner wel zijn’, zei ik vrij luid, waar ik zelf ook een beetje van schrok. En wonder boven wonder leek dat haar wel erg leuk. Zo veranderde de afspraak al snel naar eentje waar we samen een afspraakje gingen maken om met elkaar naar bed te gaan. Dat deden we bij haar thuis, dat vond zij wel zo fijn. Gewoon in haar eigen omgeving en daar kon ik mij wel in vinden. De dag erna stond ik voor haar deur en ze liet mij op een heel erg verrassende manier binnen. Ze had de lingerie aangetrokken die ze op de foto ook droeg. Daar werd ik zo opgewonden van dat ik haar eigenlijk direct begon te zoenen. We liepen misschien wel wat hard van stapel maar dat krijg je als je hebt besloten om elkaars seks partner te zijn. Ze klom in mij en sloeg haar benen om mij heen. Ik drukte haar met haar rug tegen de muur en uiteindelijk kwamen we zo in haar badkamer terecht.

Samen onder de warme douche

We gingen samen onder de warme douche want dat vond zij ontzettend erotiserend. Ik genoot van haar mooie strakke lichaam en alle dingen die zij wist te doen met haar mond, haar handen en de rest van haar verbazingwekkend flexibele lichaam. Zij wist mij zo enorm te verwennen en bracht mij tot een orgasme van jewelste. Toen we klaar waren onder de douche kwamen we beiden even bij en hebben wij het in haar slaapkamer nog eens over gedaan.

Besloten om het uit te breiden

Nadat we  onze eerste keer zo met elkaar hadden gehad, besloten we om het eerst eens zo alleen met elkaar te proberen. Als het een goede match is dan hoef je niet verder te zoeken, zo was het idee. En eigenlijk is dat zo gebleven. We hebben geen relatie die verder gaat dan sekspartner zijn. Een vriendschap is er wel maar verliefd zijn we niet. Nog niet in ieder geval. Natuurlijk kan je dat nooit uitsluiten maar zoals het nu is hebben wij het op deze manier erg naar onze zin. Ik ben blij dat ik haar via het internet heb leren kennen.
Stiekem kijk ik zo nu en dan wel op de website waar zij ook staat en zie ik nog meer heel erg mooie vrouwen. Dus mocht ik besluiten er meer te willen vinden dan weet ik zeker waar ik zijn moet. Het is de moeite waard om dat te doen als je zelf nog iemand zoekt om lekkere sex mee te hebben.